Michael Anthonsen

Corporate Territory Manager at Microsoft Denmark

Lasse er yderst professionel og leverer altid resultater i høj klasse, uanset om det er i forbindelse med kunder eller samarbejdspartnere. Her i Microsoft Danmark har vi ofte benyttet Lasse´s evner til at formidle vores budskaber og med stor succes. Altid positiv feedback fra vores kunder! Kan varmt anbefale Lasse og kan garantere at man vil få en fantastisk oplevelse og godt samarbejde.

Casper Bøyesen

Senior Director, Cloud Excellence at TDC

Lasse is one of a kind! In the 1½ years we have worked together he managed to increase our early pipeline significantly by re-inventing our pitches, extending our reach through hard work, simplifying our sales methodology and by being an awesome and always cheerful colleague. He is a joy to be around and I can highly recommend Lasse to any business that needs to reach more customers and increase sales.

Jesper Grønbæk

Vice President at TDC, Head of Growth
Lasse er usædvanlig dygtig til at booke møder med både nye og eksisterende kunder. Måden Lasse taler med kunder på er helt unik, og han er født med et stort “service-gen” overfor kunderne, som skaber gode og tilfredse kunder. Lasses resultater hos Adactit taler for sig selv, ved at han skabte langt flere møder end jeg nogensinde har set andre gøre. Lasse er stærk på “Social Selling” via LinkedIn og Facebook. Derudover har Lasse en rigtig rar personlighed, og en skøn positiv energi, som bliver savnet hos Adactit/TDC.

Martin Kristensson – Confidence in tissue data

Informed digital pathology decisions
I highly recommend Lasse, his approach and tools!
Lasse worked with our sales team greatly increasing our cold calling success. Working in a complex medical field, we tend to overthink our approach. Lasse showed us the way to simplify our approach and make it less uncomfortable to cold call.

Josefine Nyberg, CEO- Digitaliserer bestyrelsesarbejde og transaktioner

Lasse er en ildsjæl som brænder for at hjælpe andre med at blive bedre til salg og mødebooking.
Han har værdierne i orden og det mærker man tydeligt i samarbejdet.
Medarbejderne hos Admincontrol har fået utroligt meget ud af deres forløb med Lasse, allerede efter en dags coaching har de alle øget antallet af bookede møder markant. Lasse har været flittig til at ringe til den enkelte og følge op, for at sikre fortsat positiv udvikling og støtte sælgerne med yderligere sparring.
Han leverer over al forventning og jeg vil anbefale ham til alle som ønsker øget vækst og større pipeline.

Nicholas Meilstrup

CEO CrediWire/ Co-Founder

Jeg har arbejdet med Lasse omkring salg og coaching af salg. Lasse har en enorm indsigt og klarhed omkring kommunikation, hvormed han formår at gøre, hvad der kan virke som kompliceret salgspsykologi, nemt, enkelt og anvendligt.

Michael Dalgaard

Inside sales agent at Expect Office Solutions A/S
Det er nemt at sige en masse pæne ord om Lasse’s arbejde, men det er nemmere at lade resultatet tale for sig selv – efter 2 dage igennem Lasses mølle, har jeg oplevet en stigning i antal bookede møder på næsten 50 %. Lasse udarbejdede nemlig ikke kun et nyt script, han arbejdede med mig som person, samt hvordan jeg personligt griber mødebooking an, lige fra den bagvedliggende psykologi, til hvordan jeg styrer min stemme. Lasses træning er praktisk funderet, hands-on og vedkommende for den trænede, jeg kan derfor give Lasse mine absolut varmeste anbefalinger.

Oliver Benting -Digital pathology at your finger tips

DP in a clinical world
Har gennem gået et 2 dags kursus med Lasse. Terorien blev gennem gået fra a til z og bagefter demonstreret han det live. Manden ved hvad han taler om og hans koncept virker. Han får de varmeste anbefalinger her fra!

Rune Seest Larsen

Vi finder den bedste frokostordning til jer – 60213388
Jeg har deltaget i et kursus omhandlende mødebooking, afholdt af Lasse d. 19.04.2017. Jeg meldte mig til kurset, med en forhåbning om at få en form for “åbenbaring” eller en aha-oplevelse. Kurset startede kl. 09:00. Kl. 09:15, var min forhåbning indfriet. Dét jeg har anset som en svær og kedelig opgave, virker nu som det stik modsatte, og jeg ser frem til at booke en masse gode møder. Jeg kan til enhver tid anbefale andre at deltage i Lasses kursus.

Søren Nøddekær Jensen

Sales Manager at Expect Office Solutions A/S

Vi fik Lasse ind 3 dage til at træne os i at blive bedre til at booke møder på nye kundeemner på printløsningner og kopimaskiner. Dag et var teori som i den grad er værd at vide i forhold til de barrierer vi normalt møder når vi skal booke møder. Herefter testede Lasse selv sin teori af på nogle opkald. Dag 2 knækkede Lasse koden og bookede møde. Resten af tiden brugte vi på hands on salgstræning. Vi er meget tilfredse med både Lasse som person og hans salgstræning. Vi har meget mere ro i maven i forhold til at booke vores egne møder nu. Det har endvidere givet vores sælgere et ordentlig boost og mod på at booke deres egne møder.

Peter Mårtensson

CSO

Our expectations before Lasse R. Birk- 1 booked meeting after 5-10 calls. Then came Lasse R. Birk- 30 min training and 3 calls later we had 3 booked meetings.

Lasse R. Birk came in today to work with our sales team to improve our meeting bookings. And guess what -he did! The results speak for themselves- it was hands on and results were achieved on the spot right in front of our eyes!

If you want your sales team to book more meetings then you should definitely have Lasse R. Birk training.

Jan Akselbo

Sales Trainee Venzo

Lasse er en super underviser og coach. Han har været utroligt god til at sætte sig ind i mine behov i forhold til salgstræning, samt min egen personlige udvikling. Det sætter jeg stor pris på ! 🙂
Lasse får seks ud af seks stjerner fra mig af, ingen tvivl om det !

Daniel Aagesen

Sales Executive hos Admincontrol

Vil anbefale alle der arbejder med mødebooking at tage en session med Lasse. Enkelt, effektivt, inspirerende og nemt at praktiserer. De varmeste anbefalinger herfra!

Christopher Ziegler

Key Account Manager at Keepit | Office 365 Backup | Making the Cloud smarter

I first touched base with Lasse after I heard a very interesting podcast with him, talking about booking meetings.
It peaked my interest and I reached out to him with little to no expectations. He more than exceeded anything I could’ve imagined. He helped my find the fire within me to enjoy the cold-calling discipline, find new ways of making it interesting and fun at the same time helping me increase my overall revenue.
I can highly recommend Lasse as he is an understanding person with clear cut goals, with a high drive and a will to teach.
He has helped me maximize my time on the phone, reaching customers the right way at the same time give top in-class service and over perform on the sales numbers.
Lasse one of those personalities that affect you and your team in a positive way and have a natural instinct to motivate.

If you ask me who the most memorable teacher has been, I will without a doubt answer Lasse Birk

Rasmus Heskier Schiønning

CEO | Trusted advisor | Financial Value Chain SME

Jeg har brugt Lasse over en længere periode, hvor han har vist meget stærke kompetencer indenfor salg og salgstræning. Personligt har jeg været igennem et meget godt forløb, som gav et forøget salg overfor store / komplekse virksomheders Økonomi/Treasury funktion. Lasse var med fra opbygning af pitch / metode, salgspsykologi og til effektiv gennemførelse af salget.

Han er meget praktisk anlagt, hvilket er en fornøjelse, da det er hands-on fra starten. Via hans interviews og forståelse af produktet / løsningen var han i stand til at lave pitchen helt færdig, foretage test opkald og booke det første møde i løbet af 1 dag. Dette ledte endvidere til at jeg bad Lasse om at booke møder for os, som har vist sig at være kvalitetskontakter. Vores kundeemner forstod fra starten af mødet, hvad baggrunden for mødet var, hvilket skyldes en god mødebooking af Lasse med fokus på kunden.

Lasse’s gode og lange erfaring gør at jeg klart kan anbefale ham inden for flere områder; individuel salgstræning, mødebooking samt strukturering af salg.

Geoff Smith

Seasoned IT pro looking for work in Auckland
Lasse is a very accomplished salesman and customer manager who brings a lot of positive energy to any room. He could sell snow to an eskimo! He keeps his colleagues happy, entertained and motivated with a quick joke and a kind word.

Lasse would be a great asset to any employer and I will miss working with him a lot!

Søren Greenfort Lindevang

Senior Infrastructure Consultant at TDC

Lasse er en energisk og yderst kompetent sælger. Han har en unik og meget effektiv tilgang til salg, som man kun kan beundre. Jeg ønsker Lasse alt held og lykke frem over. Keep up the good work!

Christian Staffeldt

Marketing Manager at TDC Erhverv

Lasse har en meget skarp og succesfuld tilgang til at skabe dialog med kunderne og har skabt unikke resultater i Adactit på dette område – både over for nye og eksisterende kunder. Lasse har derudover været en dejlig kollega, som spreder god energi på en arbejdsplads.

Peter Borg Lindevang Andersen

Delivery Manager at TDC | Cloud Excellence – Solution House

Lasse er et super positivt menneske, som bidrager ufatteligt meget til det fællesskab som han er en del af. Derudover, så har Lasse en fantastisk evne til at møde kunderne på deres niveau, og gennem sit menneskekendskab formår han at forstå og dække deres behov yderst præcist. Jeg vil derfor ønske Lasse al godt og dermed give ham mine varmeste anbefalinger.

Mathias Jørgensen

Researcher at Resources / Cand.Merc. Change Management

TAK Lasse for en fantastisk sparring og vejledning omkring personlig udvikling. Lasse har været min mentor i 3-4 måneders tid, og jeg kan kun takke ham mange gange for, at han helt frivilligt har villet stå til rådighed – da jeg stod i en situation med meget tvivl. Oveni er Lasse en utrolig venlig og åben person, der forstår at sætte sig ind i andres situation på en rigtig god facon. Lasse har været en stor årsag til, at jeg både personlig og karrieremæssigt har rykket mig utrolig meget – på rigtig kort tid. Jeg ønsker Lasse alt det bedste i fremtiden, og kan kun varmt anbefale ham til nye relationer.

Mark Morsi

Change Facilitator Focused on Collaboration and Corporate Productivity

Lasse er en fænomenal god sælger, fordi han har en gave: Han forstår at lytte og afklare hvad kunden har brug for. Nogle af de bedste salgsdialoger jeg har haft med kunder i min tid som senior konsulent i Adactit, er nogen som Lasse har skaffet mig. Hans evne til at få kontakt til de rigtige mennesker og virkelig god opfølgning under og efter salgsdialogen, gør ham til en person man er stolt af at have til at repræsentere sig selv og virksomheden. Det bedste ved at arbejde med Lasse er dog hans altid positive humør og hjælpsomhed – Jeg skal helt sikkert arbejde med Lasse igen hvis jeg får chancen.”

Anders Thue Pedersen

Founder of CleverCode.dk & The TimeBlock Method

Lasse is one of the most driven and result oriented sales person I have ever met, this together with his amazing knowledge and understanding of the human mind makes him a very unique sales person.

I have learned more about sales in a few hours from Lasse than I ever have before.

Casper Vesterlyng

Partner & Co Founder

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lasse R. Birk siden Juni hvor jeg ansatte ham som ansvarlig for New Bizz herunder opbygning af pipeline til Top 200 virksomheder i DK

Lasse har brug for minimal overvågning og lægger meget energi i hans arbejde samtidig med at han er i stand til analysere en situation og tage de initiativer som er nødvendige for at få de pågældende opgaver udført korrekt og til tiden. Altid tilgængelig, punktuel og påpasselig med at lave et godt stykke arbejde med den nødvendige opmærksomhed påkrævet.

Gennem hans arbejdsperiode i Symfoni vor jeg har haft fornøjelsen af hans altid gode humør og høje service niveau både over for kunder og overfor sine kollegaer. Lasse er meget udadvendt og vellidt både blandt kollegaer og kunder, og det falder ham helt naturligt at indgå aftaler med både eksisterende og nye kunder.

Lasses respekt for hans omgivelser er et utroligt stærkt kort for ham, og jeg er ikke i tvivl om at den virksomhed der måtte have Lasse ansat vil være 100% tilfreds med ham.

Således kan jeg sagtens anbefale hans kandidatur.

Med venlig hilsen

Casper Vesterlyng
Senior Sales Exec.
Symfoni software

Sarmed Nazar

IT Support & Services at Dampskibsselskabet Norden A/S

I have had the pleasure to work with Lasse R. Birk at Symfoni software . Lasse is extremely good to control and do many tasks at the same time . He is known as service oriented, both internally towards colleagues and externally against customers.
This combined with his skills – especially in customer care and relationship tasks – makes him a professional and great team worker.
He always performed his tasks in high quality – both on his own and in project groups.

Berkant Kamilov

Sales Manager Nordic/Benelux at Falcon.IO

Lasse is a dynamic and result driven person. He is fast learner.
He was a valuable asset for consultant team, and this reflected in growing our team revenue continuously.
Lasse demonstrated as well a high ability to work in a collaborative team based environment.

Pedro Peixoto

Enterprise Account Manager at Linkfire

I’ve had the privilege of working with Lasse for little more than half a year at the Falcon Social sales department and in that time I have known Lasse to be a well-grounded and down to earth friend and colleague.
In my opinion, Lasse is a dedicated, ambitious, result driven sales person that consistently delivers under pressure. He is great in dealing with difficult situations and a fantastic problem solver. Lasse is a valuable addition to any sales team and I strongly recommend him.

Cristian Gutierrez

Social Media and Internet Specialist

Lasse is one if the best sales I’ve ever met. He can close deals faster and more efficiently than 90% of of most people. His charisma is engaging he can build strong rapport with complete strangers in a matter of minutes. If you need a deal to be closed and and you need it to be closed fast, Lasse is your man!

Mie Coulet Rungsted

Havreholm Slot

Jeg har haft fornøjelsen af Lasse til en kortere session, hvor han viste og lærte mig koden til mødebooking. Han er behagelig, tillidsvækkende og professionel. Jeg kan anbefalede Lasse… Xx M

Martin E. Todorov

Sales Coordinator

I first had the chance to work with Lasse at Secunia as we were both in the Sales Department. It immediately struck me that Lasse was someone of exceptional capacity. His desire to learn and inspire and improve those around him is unparalleled.

Lasse possesses a drive and energy level, which is simply astonishing. He is naturally curious of the world around him and uses this to acquire knowledge on everything in his work sphere.

He is a very unique individual whose insatiable drive to be number one will ensure that he will become exactly that. No matter the challenge or task ahead of him, Lasse faces those head-on and does not shy away from a challenge.

A true force of nature. Lasse will drive his own work and help those around him at all times.

More than happy to recommend Lasse for just about any position.

Stephan Valkær

IT Manager at Prime Cargo A/S

I den tid jeg har kendt Lasse, har han på en særdeles overbevisende måde formidlet salgsargumenter, som har været udslagsgivende i flere sammenhænge. Lasse er i stand til at spotte de relevante områder der skal argumenteres for og har en meget behagelig måde, at håndtere komplekse situationer på. Lasse har en fantastisk evne til at sætte sig ind i kunders behov og med sin lange salgserfaring er der svar på tiltale, på en sjov og samtidig seriøs facon. Lasse kan varmt anbefales!

Tine Bak Syberg

Project, marketing and sales coordinator, med høj integritet og kunden i centrum, fleksjob 14 t/uge hos FuzzyLab ApS

Jeg har haft fornøjelsen af Lasses viden og kompetencer i et forløb over et par måneder. Lasse udviser altid stor interesse i dig som kunde/samarbejdspartner og er god til at spørge ind til kernen, for at kunne levere et præcist og gennemarbejdet resultat. Hos Lasse er man i trygge hænder og følelsen er interesse, integritet og oprigtighed er i højsædet. Jeg kan varmt anbefale Lasse.

Jacob Vesterkær

Co-Founder & Partner – Translated By Us

Lasse har undervist mig i salgstræning og mødebooking, og Lasse er én af de bedste undervisere jeg har haft. Lasse er en dygtig salgstræner og jeg kan klart anbefale Lasse til andre der har brug for at uddanne sælgere i mødebooking, og salg over telefonen.

Jesper Larsen

Formuerådgiver hos Nykredit

Mødte Lasse, efter han havde taget kontakt til Nykredit, for at introducere os til Prezentor. Lasse er super engageret og har et fantastisk salgsgen. Lasse har en rigtig god evne til at finde det bedste frem i produkterne og er altid lydhør overfor en god ide. Jeg kan varmt anbefale Lasse som sælger for hans fokus, engagement og vedholdenhed. Lasses humør smitter altid af og skaber en god stemning.

Simon Hertz Thomassen

Stifter – Why Wait

Lasse er nok den mest garvede salgschef jeg længe har mødt, det skyldes hans høje ambitioner samt passion for det han laver. Han har haft stor betydning for vores salgs afdeling og vi vil til hver en tid samarbejde med Lasse igen.

Tino Castelluccio

Cin konsulent hos vinotek vini vino

Via Why Wait deltog jeg i et salgskursus med Lasse. Lasse fik hurtigt skabt en rolig dialog og lærte os at kende hver især inden han startede sit kursus. Han fik forklaret hvilke værdier hans kursus ville give os, hvilket gjorde det ret så spændende fra starten af. Vi lærte lidt om de kognitive og salgspsykologi processer der gjorde at vi bagefter kommunikerede på et højere niveau. Vi lærte om vores adfærd og hvilke sindstilstande mennesker generelt er i når de tager beslutninger. Udover det er han meget rar og nede på jorden. Vi hørte også om Prezentor, som vi endte med at købe og bruger i dag til vores salg og service.

Martin Højgaard-Hansen

Experienced IT Manager / Technical Project Manager | PRINCE2, SCRUM and ITIL

I have had the pleasure of working close together with Lasse on designing and implementation of Why Waits new Prezentor application.
Lasse is a trustworthy -and solid collaboration partner, that always delivers excellent results.

Johan Høgh Sørensen

Managing director, Toolworld.dk

Vi har i en periode på 3 måneder benytte Lasse Birk og hans virksomhed Zeox til håndtering af konkurrencer på Facebook. Lasse Birk og Zeox har været en troværdig samarbejdspartner i denne forbindelse og udført opgaven til vores fulde tilfredshed.

Claus Lehmann

International Speaker, Motivator and Learning Specialist

We had the pleasure to work with Lasse Birk as part of a our Canvas Sales Program. All particpants appreciated Lasses approach to the training. He is a very professional, likeable and trustworthy salestrainer and he clearly demonstartes that he can more than talk the game.
His practical tips and techniques were easy to implement.
We would like to give Lasse our best recommnadation within Canvas Sales Training.
Claus Lehmann, INNER ACTION A/S – International Training & Development.

Peter Goetz

Owner, Psykologspecialisten

April 14, 2011, Peter worked with Lasse but at different companies

Lasse,s professional level as a sales trainer is high on both the theoretical and practical level. I appreciate his always accomodating, open and highly dedicated contact and his way of maintaining focus. Cooperation with Lasse is for me intensively rewarding and instructive.

Mikkel Alexander Filskov

Director, Founder at Prezentor

WMT hired Lasse as our Key account manager and was blasted away by his performance. Unfortunately his performance in the end also meant we decided to end his work for us since we rapidly reach our max capacity.
He managed to booked key meetings with relevant clients and within just one month we had reached our internal 6 month goal. Outstanding!

I highly recommend Lasse to other who has the need (and capacity) to effectively boost their sales. Be ready for a focused and dedicated salesman that understands how to realize the sales with the right support from his back office.

Catrine Engelgreen

SAM hos AS3  | Trivsel | Outplacement | Stress | Performance | Ordentlighed | Forandringsproces  | Forretningsorienteret

TAK Lasse for en fantastisk sparring og vejledning omkring salg. Du har virkelig nogle super evner indenfor dit felt. Kombinationen af din lune humor og din professionalisme gjorde, at jeg følte mig tryg og imødekommet – og jeg er dig dybt taknemmelig for det stykke arbejde, du har hjulpet mig med. Jeg kan kun give dig mine bedste anbefalinger, en kæmpe HIGH-FIVE og sige “keep up the good work!” De bedste hilsner og god karma fra Catrine Engelgreen

Tanja Kreutzfeld

Creative Director at Preventure ApS

Lasse har et fantastisk humør! Jeg har delt kontorfællesskab med Lasse i en periode og hans gode humør, inderlige velvilje og ukuelige gå-på-mod smittede helt ind i de tilstødende lokaler. Man kan ikke andet end at blive i godt humør med Lasse i nærheden. Derudover har han også en energi og et drive der er beundringsværdigt. Lasse er et energibundt med hjertet på det rette sted.

Mads Thorsdal

Travel Industry Entrepeneur

Jeg havde fornøjelsen af at dele kontor med Lasse i et halvt års tid, og jeg blev gang på gang imponeret når jeg hørte ham arbejde på telefonen.
Han kan sælge som ingen anden, og taler med kunderne som om de er hans bedste venner.
Udover det er han personligt en skide fin fyr, der kan sætte gang i enhver personalegruppe.

Photographer Mark Thyrring

www.markthyrring.com

Jeg har med stor tilfredshed modtaget salgstjek fra Lasse, som hurtigt fik mig sat ind i hvorledes jeg skulle håndtere min målgruppe og gøre mig mere attraktiv på mit felt.
Lasse har en god måde at formulere salgsteknik på et niveau, som er til at lære og forstå. Er meget tilfreds med håndteringen og den struktur der blev lagt på dagen!

Helle Aakvist

Sales Manager/Salescoach at L’Oréal

Empatisk, dygtig kommunikator samt yderst kompetent indenfor salg, er nogle af nøgleordene som kendetegner Lasse. Han er i stand til på meget kort tid at skabe værdi for din virksomhed, på en professionel og behagelig måde. Helle Aakvist, Sales Coach

Jannik Flor Borg

Jurist, entrepreneur, ledercoach, team/mastercoach

Lasse har igennem de sidste 11 måneder virket som Small Account Manager og efter følgende Account Manager med fokus på at skabe den første kontakt til nye kunder i top 500 segmentet.

Lasse har gennem hele perioden vist et stort talent inden for salg, både det direkte salg over telefonen, men også det relations opbyggende salg til større kunder som Lasse sidder med pt. har han skabt gode resultater.

Lasse er flittig, har et stort gåpåmod og er ikke ”bange” for den direkte opsøgende kontakt til kunden.

Jeg vil give Lasse min varmeste anbefaling.

Jesper Jensen

Online Marketing Manager at Boozt Fashion (Boozt Fashion AB)

Jeg har brugt Lasse som personlig underviser indenfor salgspsykologi og kan kun give ham mine bedste anbefalinger.. han er 100% målrettet og nede på jorden samtidig.

Ditte Marie Damgaard

Digital Key Account Manager – Bureau at Jyllands-Posten

Jeg har kendt Lasse i mange år. Lasser er en fantastisk person, både personligt og salgsmæssigt. Han forstår at tale til mennesker, og kan tale i “øjenhøjde” til alle mennesker. Naturligvis kan alle mennesker tales til i øjenhøjde og han har et unikt talent for dette. Lasse sidder med store kunder, og forstår at vi alle er mennesker og linker sig på mennesker med en professionel tilgang, og altid med business for øje på den rigtig gode måde. Han er nærværende, med “øjet på bolden”!
Lasse tager gode input til sig, og bruger dem til sin fordel. Helt HELT unikt menneske og jeg får “aha-oplevelser” hver gang jeg er i hans selskab……

Lene Ørnstrøm

Magtfuld Ledelse

Du har givet mig en en præcis indføring i canvas salg, og jeg er glad for:

– at du hurtigt forstod, hvad jer er, og hvad jeg har brug for
– at du meget konkret og levende kan forklare, hvad jeg skal gøre
– og at du gør det tilpas krævende, så jeg kan mærke at salg er en
disciplin, jeg skal tage alvorligt!
– at du er rar at være sammen med og har lyst til at give
– at du gav mig følelsen af, at jeg har et godt produkt, og gav mig mod
på at sælge det!

TAK 🙂

Sune Ottesen

Jobsøgende at Det Danske Erhvervsliv

Lasse kan som ingen anden fører en telefonsamtale, hvor den naturlige afstand der er på en telefonlinje, bliver elimineret til fordel for nærvær og personlig kontakt. Dette er grundstenen for Lasses succes, og en af grundene til at Lasse i dag må regnes for at være blandt Danmarks bedste på telefonen, hvad enten der er tale om dataindsamling, mødebookning eller rent salg. Udover det er han en god kollega, meget loyal og en humørbombe uden lige.

Joel Hyrland

Marketing Specialist & 50% of Adam & Noah

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Lasse og det er sjældent jeg møder folk der er så dedikerede til deres arbejde som Lasse var. Han mødte altid før tid på kontoret og forberedte sig på dagens opgaver og hvis du ville være sikker på at få løst en opgave til tiden i hans afdeling, så skulle du blot sørge for at opgaven var i Lasses hænder.

Lasse er meget præsentabel og enormt loyal, han gjorde aldrig skel på de kunder han behandlede, uanset om der var tale om nationale eller lokale firmaer. Lasse er en person de fleste virksomheder enten godt vil samarbejde med eller ansætte, desværre for dem er der kun én af ham.

Rasmus Aarup Christiansen

Managing Director at Custom Tours GmbH

Jeg har lært Lasse at kende, da min virksomheds kontors tidligere lå meget tæt på Salgstrænernes og gennem min deltagelse i et af Salgstrænernes salgskurser.

Jeg har igennem dette fået et indblik i Lasses arbejde og kan kun berette positivt om hans professionelle tilgang til sælgerfaget og generelle arbejdsiver.

Lasse er en gevinst for enhver virksomhed, både i form af hans flotte salgstal, men også hans fantastiske evne til at sprede godt humør.

Jeg er overbevist om, at Salgstrænerne er meget glade for at have ham i staben.

Martin Mouritzen

Partner Connection Management A/S | Co-founder Microlearn.io

Lasse er en loyal medarbejder, som yderste sit yperste – hver dag! Han er en god kollega, som er med til at skabe et godt drive på kontoret hos Salgstrænerne.

Lasse er sælger med stort “S” og går til alle salgsopgaver med krum hals ligegyldigt om det er den lille enmands virksomhed eller om der skal sælges til en af landets top 100 virksomheder.

Jeg vil betegne Lasse som en af landets bedste mødebookere, som er god til at vække tillid og efterfølgende god til at lukke ordren.

Per Bruun Andersen

Luft i hverdagen

Lasse er en rigtig dygtig sælger. Dedikeret og vedholdende. Han er i meget høj grad i stand til at omsætte læring i salgspsykologi til et faktisk salg.
Lasses force er at han ikke slipper et salg før det er i hus, hvad enten det er på telefon eller til møde hos kunden.
Lasse arbejder med stor succes både struktureret og effektivt med specielt small og medium accounts.
Lasse er uden tvivl en af de bedste mødebooker vi har i kongeriget.

Peter Lausten HD MBA

Virksomhedskonsulent at AMC Københavns Kommune

Jeg har arbejdet med Lasse gennem et år og han har udmærket sig som en særdeles kompetent sælger med en naturlig og empatisk tilgang at andre mennesker. Han har en godt personligt drive. Lasse store force er hans enkle og ligefremme måde at afdække potentielle behov på.

Catrine Dilling Huusmann

Account Manager at e-conomic

Jeg havde to fantastiske 1:1 salgstrænings-dage hos Lasse, hvor jeg var igennem en fed rejse med nye værktøjer til mine salgskald, -møder og meget andet. Han kan varmt anbefales!

Maria Vørs

Account Manager

Haft et lærerigt møde og en god gennemgang af Lasse super salgs kunstskab.
Styrkende og lærerig coaching.
Tak Lasse ‘du er en verdensmand’ må andre få samme oplevelse.

Hans-Adam Lidén

Helps you to gain insight in the financial, creative and targeting performance of your brand’s social media content.
When Lasse talks (or writes), do pay the closest attention, as he may very well change your ways of looking at selling as a craft and as a profession. At least he did it for me, that is to say he called my attention to aspects that are crucial to the sales process and of which I was actually not aware. So if you want a sales coach who provides you with quantifiable value from Day One, contact Lasse yesterday.

Jacob Sparre Petersen

Can you be innovative enough?
Jeg har haft fornøjelsen, at have en 1-til-1 session med Lasse, hvor han delte ud af sin store erfaring med mødebookning. Vi startede med at udarbejde en god pitch i fællesskab, der gav et godt grundlag til at komme succesfuldt videre. Herefter han var meget hands on i træningen, hvor han både viste det ved eksempel, og derefter var han god til at give konstruktiv feedback, da jeg selv skulle igang. Det var en klar afmystificering at disciplinen, der ellers kan være svær for mange.

Jonas Vørs Jeppesen

SALESMAN
Lasse er en super fyr! Glad, seriøs, og ved hvad han snakker om.
Før Lasse var forbi mit salgs team, var jeg bagud i forhold til mødebookning.
Jeg bookede højst 2 møder om dagen, men efter en hurtig omgang med Lasse.
Kom jeg hurtig op 4-6 booket møder om dagen.
Så stor tak til Lasse, han kan varmt anbefales til alle salgs afdelinger.

Kevin Antoniussen

Sales Account Manager hos AltaPay
Jeg havde fornøjelse at detalje i et kursus omkring mødebooking som Lasse afholdte.
Det var en stor fornøjelse at være til et kursus hvor undervisningen ikke kun sker på tavlen og teoretisk. Lasse beviste at hans teknikker virker i praksis og han gav virkelig nogle gode værktøjer som jeg glæder mig til at komme i gang med.
Udover det er Lasse en flink og imødekommende fyr.
Super gode anbefalinger herfra. 🙂

Mona Hemmingsen

Sales management
Jeg havde den store fornøjelse at deltage på lasses kursus i mødebooking d.19 april 2017. Jeg kom med en forventning om at få nogle generelle. Jeg gik derfra med en masse konkrete brugbare værktøjer der var tilpasset netop min hverdag og jeg havde oplevet hvordan de virkede. Det vigtigste for mig var at se hvordan “Nej tak” samtalerne kunne være positive og stadig være et muligt kunde emne man havde connected med og til enhver tid kunne følge op på igen. Det eneste negative er at det er ærgerligt at se hvor enkelt mødebooking kan gøres med stor succes.
Jeg kan til enhver tid anbefale dig at deltage på Lasse’s kursus, du vil få en helt fantastisk oplevelse og et helt andet syn på mødebooking.
Mona

Kenn Milo

Founder & CEO at DUCKSUITE
Jeg har deltaget i et mødebooking kursus med Lasse med en forventning om, at kunne få redskaber til at være mere effektiv på telefonen og få booket flere møder på færre opkald.

Ikke nok med, at Lasse sørgede for redskaberne, så var det yderst enkelt og efterfølgende beviste Lasse foran alle de deltagende, hvordan det virkede i det praktiske.

Jeg kan uden tvivl give min anbefaling til Lasse. Man er simpelthen nødt til, at deltage hvis man vil blive en bedre sælger på telefonen. Det er et must!

Benedicte Damm – 3D Expert

High-End 3D and VR Tours. Public Speaker. LI Brander. Network. Innovator. Inspirator. Entrepreneur.

Efter at have fulgt Lasse på LI nogen tid, bookede jeg en dag med ham. Jeg havde et enormt behov for at forstå psykologien bag canvassalg og mødebooking, få styr på opbygningen af det gode pitch og kort og godt få basis i orden for at styrke min virksomheds salg. Jeg fik i samarbejde med Lasse styr på det hele, og har efterfølgende- i løbet af blot 1 uge- vækstet min forretning og bliver allerede nu bedt om at booke møder for mine kontakter og har valgt at udvikle mine forretning i denne retning, udover mine eksisterende aktiviteter. Lige som Lasse, har jeg altid ment at Social Selling alene ikke er vejen frem. Jeg specialiserer mig nu i en kombination af Social og Canvas, og har det fantastisk med det! Min anbefaling er at få styr på basics ved hjælp af Lasse, få ham booket ind, læg stoltheden ved døren og gå all-in for at hjælpe dine mødebookere/canvas folk på vej. Han har været hver en krone værd for min forretning, det samme vil være gældende for jeres.

Jan Høilund Christensen

Owner, Engko and IoSpect
En dag på jobbet som tømre svend for mange år siden, hvor jeg overvejede at gå vejen som selvstændig, modtog jeg dengang et opkald som ændrede mit liv.. Lasse solgte mig et kursus om slagspsykologi, noget som jeg er overbevist om de færreste tømre tænker de mangler 🙂

Her nogle år senere oplever jeg en positiv vækst i mine virksomheder, men oplever også udfordringer mhs til salg og hvem at ringe til andre end Lasse R. Birk.

Jeg sidder nu tilbage her i aften efter en privat session med min virksomhed og en af mine sælgere, hvor vi begge har fået en ENORM værktøjskasse med hjem.

Det at sidde til denne dag og lave konkrete lister og lave direkte opkald til potentielle kunder og lære hele vejen har været YDERST brugbart.

Jeg kan ABSOLUT anbefale ALLE der arbejder med salg at kontakte Lasse.