Publikum:
Offentlig og privat sektor
Cyberanskaffelser
Konkret erfaring med komplekse og følsomme cyberanskaffelser med anvendelse af IT, Jura og Forhandling


Jeg har analyseret og udarbejdet udbudsmateriale, cybersikkerhedkontrakter med tilhørende kravspecifikationer for at få den rigtige løsning i rette tid, kvalitet/kvantitet og pris, samt cybersikkerhedskontrakter som er nem at styre og for at bevare den gode relation mellem parterne.

Jeg har udarbejdet forhandlingsstrategierne, forhandlingsskabelon, forhandlingsværktøj og forhandlingsvejledning, som kunne anvendes i cyberforhandling og har gennemført forhandlinger ved stiftelse og opbygning Cyberakademiet.

Jeg leder og involverer ét relevant og kvalificeret team, bestående af it- og cybereksperter, forretningsejere, brugere og superbrugere af systemet fra starten af et projekt og til slut. I kraft af dette kan teamet tilbyde at samle ansvaret for den juridiske, strategiske, tekniske, sikkerhedsmæssige og kommercielle rådgivning og kvalitetssikring i ét projektteam, som sørger for løsning af alle aspekter af projektet.

Anskaffelsesmodellen har medført, at der forebygges langstrakte, dyre og konfliktfulde tvister og retssager, som har gavnet begge parter og bevaret den fremtidige strategiske relation.

Jeg leverer og gennemfører en komplet anskaffelsesleverance, herunder markedsdialog, sourcing- og udbudsstrategi, værdiskabende kontrakt, kravspecifikation, forhandlingsstrategi og gennemførsel af forhandling.

Den Strategiske og Teknologiske Anskaffelsesmodel består af disse grundlæggende elementer:

 
 


 
 
 

For kontakt eller uddybning, venligst ræk ud til Feriba Bahir Andersen på feriba@proficio.dk eller +4520595979. 
Proficio
Hansensvej 20
3400 Hillerød
CVR: 21969982
Contact
kim@proficio.dk
Let me contact you
Contact formula